En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine ilgilı olarak birkaç farklı esirgeme seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin yarar müsaade olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle acil durumlarda binanızın eminğini sağlayabilirsiniz.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin takkadak her yerde, özellikle bile cesim binalarda olması kişilerin gönül kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Acil çıkış kapıları örgüsı itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Bapların temellıca özellikleri hordaki gibidir:

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın çabucak dâhilen dışarıya birçokmaya çallıkışan kişilerin natürel davranışı kendilerini taban kata ulaştırmalarıdır. Yangın merdivenleri bu açıdan dizayn edilmekte, strüktürldığı gereç ne olursa olsun aynı amaca ihtimam etmektedir.

Yangın merdiveni bapsı 90 dakika şiddetli ısıya karşı dayanıklı olmalı, ürkü barlı yöntem ile kolayca merdivene ulaşımı sağlamlamalı, aynı anda takkadak okkalı kişinin dışarı çın çıkmasını sağlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Kötü sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile bile aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte mimarida bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

merhaba solukyer bile bulunana getir depomuza çift kanat yahut birlik kanat elimizde proje var ölçülere bakarak yükselmek verebilirsiniz gidip tespitte yapabilirseniz çok aciliyeti vardır çabucak eder verilmesi önemle rica olunur. bana numaradan kazık olarak ulaşabilirsiniz

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; mevki Yangın Merdiveni Kapısı sayısı 4’ü geçmeyen ve celse amaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında baş olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Sertifikasız yangın bapları da yaraşıklı maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları bâtınin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar kazançlı bir almaşık sunar.

Kaçış muhtevain kullanılmasına destur maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en daraç basamak hoşgörülüliği, konutlarda 100 mm’den ve öbür yapılarda 125 mm’ den azca mümteni. Her kaçış merdiveninin her iki beraberinde örek, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Görmüş olacaksınız ki bu tabaka güçlü kaliteli yangın kapılarını en reva fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapısı nasıl hizmet bünyelmalıdır? Yangın kapıları organize bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın konulevselliğini ve yangın dayanıklılığını getirmek dâhilin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının hakikat bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağ bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli olduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının yoklama edilmesini bâtınerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve işlemaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page